Orgelkring Waalwijk stopt

Het bestuur van de Stichting Orgelkring Waalwijk (SOW) heeft besloten om per 1 januari 2023. de orgelkring op te heffen.
Het bestuur is niet in staat om opvolgers te vinden voor de vele vacatures die dit jaar in het bestuur zijn ontstaan en ziet daarom geen kans meer om een concertserie voor volgend jaar te programmeren en organiseren. 

Zo wordt na een bestaan van 36 jaar het concert van 15 november 2022 in de Kerk aan de Haven ons laatste concert. Het gaat om een optreden van Eelco Kooiker (orgel), Tessa van Buuren (viool) en Hannie van Huijgevoort (mezzo-sopraan).
Tevens komt hiermee een einde aan onze invulling van de mini-orgelconcerten op zaterdagmiddag om 16.00 uur onder auspiciën van de Vrienden van Sint Jan de Doper. De laatste concerten vinden dit jaar plaats op 12 november (Ben de Rooij) en 10 december (Joop de Zwart).

Onze grote dank gaat hierbij uit naar de steun van al degenen die onze concerten jarenlang hebben bezocht en mogelijk gemaakt, met name de betrokken kerkbesturen resp. colleges van kerkrentmeesters en de Vrienden van de Orgelkring, onze trouwste aanhang.

Het bestuur van de Stichting Orgelkring Waalwijk
Wim de Waal, interim-voorzitter
Ben Smeets, secretaris
Wim Jansen, penningmeester
Gijs de Bonth, bestuurslid
Jan de Bonth, bestuurslid
Rob Dommisse, bestuurslid

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws