Nieuwsbrief 64 – 18 oktober 2021

U krijgt deze verbeterde versie, want de eerder verstuurde nieuwsbrief werd vervormd weergegeven en de foto’s ontbraken.


Beste nieuwsbrieflezer,
in coronatijden is er niet zo heel veel nieuws te melden geweest, behalve dan natuurlijk dat we inmiddels meer en meer concerten op de agenda hebben zien verschijnen. Dat is natuurlijk fantastisch.
We hopen dat de ontwikkelingen met het Covid-virus zo zullen uitpakken dat we volgend jaar weer een min of meer normale agenda met mooie concertseries op onze website en in een nieuw magazine kunnen vullen!


Nieuwe website.
Inmiddels hebben we bijna een jaar onze vernieuwde website.
Enkele reacties die we mochten ontvangen:

    Mijn welgemeende complimenten voor de nieuwe website van de BOF.     Het is even “wennen”, maar alles wijst zichzelf én hij is supersnel.     Het design is eigentijds en functioneel.     Zeer geslaagde “operatie”.     Mijn complimenten voor de mooie website !     Een excellente job hebben jullie rond gemaakt met de nieuwe site:     Heel fraai layout, helder, goed leesbaar, goed vindbaar.     Er moet heel wat tijd zitten in deze forse conversie.     Gefeliciteerd met deze verrassende en aangenaam nieuwe en     informatieve site van de Brabantse Orgelfederatie.     De website bekeken dat is grote schoonmaak geweest. Ziet er heel     goed uit 👍 Heel goed daar mogen jullie trots op zijn gefeliciteerd!     Gefeliciteerd met de nieuwe BOF-website. Het ziet er prachtig uit!     Mooie website!     Overzichtelijk en toegankelijk: proficiat!     Complimenten voor de vernieuwing van de website. Alles ziet er     overzichtelijk en toegankelijk uit en alle links werken nu. Ik maak     geregeld gebruik van jullie informatie, dus ik ben wel blij met de     vernieuwing.     Nogmaals, mijn complimenten.

Podcast over Sweelinck, o.a. door Tineke Steenbrink

In de aanloop naar de 400e sterfdag presenteert de NTR een vijfdelige podcastserie over Sweelinck, gemaakt door de Brabantse organiste Tineke Steenbrink en Botte Jellema, op initiatief van radiomaker Marjolein de Moor.
https://www.nporadio4.nl/podcasts/verhaal

Lectori Salutem!
Informatie en/of het boeken voor een orgelconcert door van oorsprong Nederlandse concertorganist Timo Beek.
Als bijlage vindt u een flyer compleet met Curriculum Vitae, actuele orgelconcerten en recensies.
Met vriendelijke groet,
Timothy Justin Beek
Musicus, Kerkmusicus, Organist en Clavecinist
Neustrasse 1
48599 Gronau (Duitsland, Nordrhein-Westfalen)
Email: principal8@outlook.com


Vraag
Bijgaand een foto van een orgel. Daar wordt een orgel op een koor gebouwd. Centraal op de foto is een bordje te zien is met ‘Opus 100 (of 106, 108 of 186???) en 1901 of 1891???
Heeft iemand een idee welke kerk/orgel dit is?


Met vriendelijke groet,
Wijtse Rodenburg,
webmaster
namens het bestuur van de Brabantse Orgelfederatie.
www.brabantorgel.nl


Wilt u onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen, reageert u dan s.v.p. op deze mail met de opmerking ‘uitschrijven’.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief