Nieuwsbrief 41 – 23 januari 2014

23 januari 2014

Geachte nieuwsbriefabonnee, 

ALV 
Het concept-verslag van de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 23 november is beschikbaar op onze site. Zie tevens hieronder. 

De BOF op Radio 5 
Kees Schuurman (Musica Religiosa Orgelradio) heeft een opname voorbereid met Ad van Sleuwen en Wim van der Ros over ‘de rijke Brabantse orgelcultuur’. De uitzendingen zullen plaatsvinden op zondagavond 26 januari en 16 februari 2014 van 22.00 tot 23.00 uur op Radio 5 (IKON): twee uur lang radiozendtijd met interviews en orgelmuziek uit Brabant. 

Workshop orgelonderhoud 
Op verzoek van ons lid Alessandro di Bucchianico uit Breugel organiseert de BOF een workshop tbv 1e lijn orgelonderhoud: basiskennis van het orgel wordt verondersteld, praktische tips worden gegeven, zoals het stemmen van de tongwerken en kleine reparaties zoals hangers. Deze wordt georganiseerd door Henk Kooiker, op een zaterdagochtend of -middag in maart 2014, wellicht in Breugel. Opgave of inlichtingen per mail naar hkooiker@kooiker.info 

Koororgel gezocht 
Voor de Willibrordusparochie in Wassenaar wordt een koororgel gezocht. Als u een instrument beschikbaar weet kan contact worden opgenomen met Theo Vogels, thvogels@hotmail.com of 070-5115884.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief