Nieuwsbrief 31 – 8 november 2011

8 november 2011

Geachte nieuwsbrieflezer,
het is weer de tijd voor het plannen van de concerten voor volgend jaar. Omdat ons enkele verzoeken bereikt hebben om concerten op een van onze fraaie Brabantse orgels te mogen geven sturen wij bij deze aan u door.
Verder een bericht voor Eindhovense amateurkunstenaars.

1,
Tekst op verzoek van de inzender verwijderd.

2.
Sietse van Wijgerden is op zoek naar een plaats als organist, een deelbaan is zeker ook goed, waar ik behalve diensten kan begeleiden ook muzikale dingen kan opzetten: concerten, liefst zo breed mogelijk, omdat ik ook veel werk met bijv. Bach-cantates/mijn kamerkoor Fiori-Musicali en andere ensembles, van Pärt’s Te Deum tot Bach’s Hohe Messe.
Verder zou ik graag mede concerten geven in Brabant, als organist heb ik bijv. alle orgelwerken van Bach en Franck uitgevoerd, maar ook als dirigent ben ik breed bezig: van Pärt (Te Deum etc.) tot Bach (Hohe Messe, etc.). Zie ook: www.sietsevanwijgerden.com en www.fiori-musicali.nl

3.
Graag had ik mezelf ook voorgesteld om een concert te geven in één van uw orgelkringen
Erwin VAN BOGAERT
organist-klavecinist
Dambrugstraat 50
-9120 Melsele
tel. +32 (0)3 775 37 39
gsm +32 (0)494 89 09 15
website : www.erwinvanbogaert.be

4. Eindhoven en amateurkunst.
De landelijke Week van de Amateurkunst (de WAK) vindt plaats van zaterdag 2 juni tot en met zaterdag 9 juni 2012. Het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven (CKE) bundelt alle activiteiten.
Iedere amateurkunstenaar kan meedoen, en CKE neemt alle activiteiten in het WAK -programma op. Maar we willen dat de WAK iets extra’s krijgt. Dankzij een enquête weten we dat veel deelnemers twee grote wensen hebben: nieuw publiek bereiken en nieuwe leden werven.
We willen samen met jullie plannen maken, die ervoor zorgen dat de wensen realiteit worden. Daarom nodigen we jullie uit om op dinsdag 13 december het CKE te bezoeken aan de Stratumsedijk 22 in Eindhoven.
Het programma:
-20.00 -21.00 uur: WAK-informatie. We geven informatie over de WAK en laten ook zien wat er op andere plaatsen is gebeurd.
-21.00 -22.00 uur: informele bijeenkomst, eerste plannen maken, vragen beantwoorden, contacten leggen.
De WAK 2012 wordt gecoördineerd door Karin van Dijk en Frits Achten net als in 2010 toen we met veel plezier het amateurkunstfestival in het Parktheater hebben georganiseerd.
Iedereen die belangstelling heeft, is welkom op de WAK-avond. Wel een verzoek om je aan te melden via het emailadres van Karin: kdij@cke.nl. Misschien ken je nog anderen, die als amateurkunstenaars op een of andere manier actief zijn in Eindhoven. Ook zij zijn welkom op de bijeenkomst en kunnen zich aanmelden. Stuur de brief gerust aan hen door.
Karin van Dijk en Frits Achten

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief