Nieuwsbrief 20 – 24 februari 2009

24 februari 2009

Geachte nieuwsbriefabonnee

1. Algemene ledenvergadering met bestuurswisseling.
Op zaterdagmorgen 18 april in Tilburg zal in de St. Jozefkerk in Tilburg een algemene ledenvergadering gehouden worden met als belangrijk agendapunt een wisseling in het bestuur vanwege het afscheid van onze voorzitter Bert Ramakers en secretaris Nick van Broekhoven, die na zo’n vier jaar van intensieve inzet voor de Vereniging Brabantse Orgelfederatie het stokje gaan overgeven aan opvolgers. Verdere informatie over dit onderwerp en de ledenvergadering binnenkort meer. Volgens onze verenigingsstatuten dient een meerderheid van de leden aanwezig te zijn voor de besluitvorming over deze bestuurswijziging. Een orgelbespeling en de uitreiking van de Brabantse Orgelkrant 2009 zal ook onderdeel van het programma van die ochtend zijn. Dus: legt u de datum svp nu reeds vast in uw agenda en komt u allen!

2. Brabantse Orgelkrant 2009 ook op 18 april!
De redactie van de Brabantse Orgelkrant is druk bezig de krant samen te stellen. De meeste concerten voor 2009 zijn inmiddels bekend en opgenomen in de orgelagenda. De introductie van de Brabantse Orgelkrant 2009 staat ook gepland op zaterdagmorgen 18 april in Tilburg in de St. Jozefkerk. Op deze ochtend combineren wij dus een algemene ledenvergadering met de uitreiking van de “stapels kranten” voor de kringen die dan meteen ook meegenomen kunnen worden.
Overigens kunt u nog kopij voor de krant aanleveren (concertaanvullingen en wijzigingen voor de agenda en andere kring-kopij) tot 8 maart!

3. Vollebregt-excursie op zaterdag 16 mei
.
Wij hebben onze eerste excursie van dit jaar gepland op zaterdag 16 mei. We gaan dan naar de Vollebregt-orgels in St. Anthonis, Erp en Breugel. De eerste gegevens staan al op de site: de actueelste info vindt u daar de komende tijd terug (en straks in de nieuwe krant).
www.brabantorgel.nl

Een uitnodiging voor 18 april met agenda-opgave en programma volgt later.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief