De concerten van de Sint-Petrusbasiliek in Boxtel zijn bekend

De nieuwe concertagenda van de Sint-Petrusbasiliek te Boxtel is bekend. Naast orgel- en beiaardconcerten op zondagmiddag zijn er ook orgelconcerten op zaterdag. Bij alle concerten zullen de musici in beeld gebracht worden d.m.v. een beeldverbinding in de basiliek. Klik hier voor het volledige programma.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Nieuwsbrief 68 – 17 februari 2023

Geachte nieuwsbriefabonnee Bijzonder orgelconcert in het Auditorium van de TU/e in Eindhoven op zondagmiddag 12 maart om 15:30 uur.Gerrit Kroesen en voormalig TU/e-student Cas Mous die ook zeer actief in de muziekwereld is, organiseren samen een bijzonder evenement: een concert voor orgel en harmonieorkest. Het grote TU/e-studentenharmonie Auletes treedt samen met universiteitsorganist Jan Verschuren op in… Lees verder Nieuwsbrief 68 – 17 februari 2023

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief

Concert voor orgel en harmonieorkest.

Bijzonder orgelconcert in het Auditorium van de TU/e in Eindhoven op zondagmiddag 12 maart om 15:30 uur. Gerrit Kroesen en voormalig TU/e-student Cas Mous die ook zeer actief in de muziekwereld is, organiseren samen een bijzonder evenement:¬†een concert voor orgel en harmonieorkest. Het grote TU/e-studentenharmonie Auletes treedt samen met universiteitsorganist Jan Verschuren op in een… Lees verder Concert voor orgel en harmonieorkest.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws