Berlicum, Sint-Petruskerk (afgebroken)

Orgel Muziek Kerk Orgel naar Leerdam Info Voormalig adres:Kerkwijk 44Berlicum Laatste orgelconcert…. Op zondag 24 juni 2012 gaf Willem Hörmann hier zijn laatste orgelconcert… Positief Het positief dat achter het altaar stond. Geschiedenis van het Vollebregt/Franssen/Verschueren-orgel (1860/1946) In 1860 leverde J.J. Vollebregt ten behoeve van de oude ‘waterstaatskerk’ van 1837, in opdracht van pastoor van… Lees verder Berlicum, Sint-Petruskerk (afgebroken)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Orgellocaties

Rob Nederlof stadsorganist van Tilburg

Rob Nederlof heeft op zaterdagmiddag 11 september 2021 het slotconcert van de Nationale Orgeldag in de Sint-Jozefkerk (ook wel Heuvelse Kerk genaamd) van Tilburg gegeven in zijn nieuwe hoedanigheid als stadsorganist.De gemeente Tilburg heeft besloten om hem voor de duur van twee jaar tot stadsorganist te benoemen en daarmee sluit hij zich in onze provincie… Lees verder Rob Nederlof stadsorganist van Tilburg

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Pauselijke onderscheiding voor Ad van Sleuwen.

Zondag 30 augustus ontving Ad van Sleuwen volledig verrast aan het eind van de mis de pauselijke onderscheiding ‘Pro Ecclesia et Pontifice’, de gouden ‘medaille’. Dit ter gelegenheid van en als waardering voor zijn inzet bij zijn 50-jarig organistschap in Hilvarenbeek.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws