Nieuwsbrief 62 – 16 februari 2021

Het was alweer 10 september 2020 dat u onze laatste nieuwsbrief ontving. Er zijn door de Covid-19 omstandigheden dan ook weinig activiteiten te vermelden, maar we zijn toch van plan om u de komende periode maandelijks een bericht te sturen.

1. Brabants orgelrijkdom

Het bestuur heeft besloten om de gebruikelijke uitgave van het jaarlijkse magazine Brabants orgelrijkdom in april uit tet stellen tot een later moment. Een nieuwe datum zal afhangen van de ontwikkelingen m.b.t. de overheidsregels en Covid-19. Wij komen daar later op terug.

2. Voor ‘LinkedIn’ gebruikers:
‘Ervaring’ koppelen aan de nieuwe brabantorgel bedrijfspagina

– Ga naar je eigen LinkedIn profiel.
– Onder het kopje “Ervaring” of “Ervaring als vrijwilliger” kun je Brabantse Orgelfederatie als bedrijf/organisatie toevoegen aan je profiel via het plus-teken (+).
– Had je al eens eerder zelf Brabantse Orgelfederatie in je ervaring toegevoegd, bewerk deze vermelding dan (via het pen-icoontje). Wanneer je daar Brabantse Orgelfederatie opnieuw intypt, dan zul je de nieuwe pagina vinden (te herkennen aan het logo). Klik deze aan en sla de bewerking op. Zo ben je gelinkt aan de nieuwe LinkedIn pagina van de BOF.
LinkedIn pagina van BOF volgen

Als je naar de pagina gaat kun je ervoor kiezen om deze te “Volgen”. Klik daarvoor op de Volgen-knop. Zo zie je updates op je LinkedIn tijdlijn als er iets wordt toegevoegd vanuit BOF op LinkedIn.
Zie deze link:,
https://www.linkedin.com/company/brabantorgel/

3. Live stream-concert Oosterhout zaterdagavond a.s.
Een live stream concert op het Maarschalkerweerd-orgel (en Verschueren-koororgel) door Rien Donkersloot en Sietze de Vries.
Nu het organiseren van orgelconcerten met publiek op dit moment niet mogelijk is, reizen de organisten Rien Donkersloot en Sietze de Vries het hele land door om op de mooiste orgels via live stream concerten te geven. Op 20 februari zullen zij de Sint-Jansbasiliek in Oosterhout aandoen. Het concert, dat wordt georganiseerd door de stichting Ludens (www.stichtingludens.nl), is vanaf 20.00 uur te bekijken via: https://youtu.be/d2cUA7KdPhc

4. Orgelboeken

U heeft vast al de lange lijst met bijlagen bij deze nieuwsbrief gezien. Dat zijn boeken die door organist Jan Willems uit Rijckevorsel  ter beschikking zijn gesteld voor liefhebbers omdat hij er geen gebruik meer van kan maken. Heeft u belangstelling voor een of meerdere van deze boeken dan kunt u ze tegen vergoeding van de verzendkosten toegestuurd krijgen. Wie het eerst komt het eerst maalt. Voor vragen of aanvragen uiterlijk 20 februari even een bericht aaninfo@brabantorgel.nl.
Als er voldoende belangstelling blijkt te zijn dan komt bij de volgende nieuwsbrief nog een vergelijkbare reeks beschikbaar. Dit was de eerste helft.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief