Nieuwsbrief 55 – 4 april 2019

4 april 2019

Geachte nieuwsbriefabonnee. 
het is al weer ruim een half jaar geleden dat u een nieuwsbrief van ons ontving… We willen u niet overvoeren. In dit zomerseizoen waarin weer heel veel concerten te bezoeken zijn (zie daarvoor onze agenda op de site) willen we nu even twee onderwerpen onder uw aandacht brengen. 

Graag attenderen wij u op onderstaand Festival dat de BOF dit jaar organiseert. Wij hopen dat u – ook als u zelf geen belangstelling heeft – deze informatie wilt doorsturen naar mensen waarvan u denkt dat het voor hen interessant kan zijn…. Dank daarvoor.

Improvisatiefestival voor toetsenisten op zaterdag 18 mei a.s. te Tilburg … ook met eigentijdse muziek … Beste muziekdocent / muziekbeoefenaar, Samen met het Fontys Conservatorium Tilburg (Fontys Academy of Music and Performing Art [AMPA]) organiseert de Brabantse Orgelfederatie op zaterdag 18 mei a.s. een Improvisatiefestival. Daarbij zijn er workshops op en rond het pijporgel in de kapel van het conservatorium. De leiding is in handen van ervaren leraren van het conservatorium en de rockacademie. Voor wie bestemd? Dit improvisatiefestival is niet alleen interessant voor orgelleerlingen. Iedereen die toetsen speelt (keyboard, piano, hammondorgel, orgel etc.) kan meedoen. Maar je kan ook als toehoorder deelnemen. Lees daarvoor de informatie in de bijgevoegde flyer. Alles over dit improvisatiefestival lees je ook op de website www.brabantorgel.nl. Inschrijven Inschrijven als actieve deelnemer kan vóór 1 mei via info@brabantorgel.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en (mobiel)telefoonnummer. Wij nemen contact met je op over wensen en mogelijkheden. Ook toehoorders worden verzocht zich in te schrijven via info@brabantorgel.nl. Deelnamekosten € 5,- p.p. (zowel voor deelnemers als toehoorders) inclusief programmablad en koffie. Nadere informatie Wanneer er na het lezen van de informatie nog vragen zijn bel dan naar René Bouman, projectleider Improvisatiefestival: 06 – 107 137 49. We kijken uit naar de inschrijvingen van deelnemers en toehoorders. Een muzikale groet en graag tot zaterdag 18 mei a.s. in Tilburg.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuwsbrief