Nieuwe website!

Sinds 21 mei 2021 is de website van de Brabantse Orgelfederatie compleet vernieuwd! Na ruim 13 jaar werd het tijd om er niet alleen een nieuwe look aan te geven, maar ook om hem ook beter geschikt te maken voor optimale weergave op mobiele telefoons en tablets.

En dat met behoud van alle informatie die er in de loop van de tijd op verzameld is. Alle orgels van belang in hun context van locatie, alle concerten die erop gegeven worden, alle informatie over orgelbouwers, organisten en componisten, de excursies en de festivals die de BOF organiseert, de cd’s, boeken en magazines die we uitgeven en nog veel meer! BOF webmaster Wijtse Rodenburg heeft er met hulp van zijn zoon Jelle Rodenburg, web developer, een aantal maanden aan gewerkt, en nu is het zover: www.brabantorgel.nl is nieuw!

Het bestuur van de vereniging BOF wenst alle leden, maar zeker ook iedere belangstellende op het gebied van Brabantse orgelmuziek heel veel zoek-, kijk- en luisterplezier in deze gigantische hoeveelheid orgelinformatie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws